Numerosi pacienti aleg sa imbine un tratament stomatologic mai complex cu un concediu, si fac aceasta venind din tari unde stomatologia se practica la preturi mult mai mari decat in Romania. Avem astfel pacienti din Italia, Anglia, Germania, Franta, SUA, dar si din tarile nordice.

Acestia beneficiaza la noi de servicii premium, la preturi la care in tara de origine nu ar beneficia nici macar de tratamente sociale. In acelasi timp ei au ocazia sa se relaxeze imbinand sederea in Romania cu vizite in Muntii Apuseni, sau cu petrecerea timpului la baile termale din Baile Felix.

Pentru o antecalculatie va rugam sa faceti o radiografie panoramica, sa o fixati pe o fereastra luminata si sa-i faceti o fotografie digitala, fara blitz. Fotografia radiografiei va rugam sa ne-o trimiteti folosind formularul de la sectiunea Contact.

Pe baza acesteia va putem face un diagnostic preliminar si o antecalculatie pentru planul de tratament. Bineinteles aceasta antecalculatie este aproximativa deoarece putem avea o situatie diferita dupa ce indepartam lucrarile vechi sau obturatiile vechi, insa poate sa ofere un ordin de marime asupra costurilor viitoarei lucrari.

Calatoria cu avionul este sigura, usoara si la preturi accesibile, si dureaza doar cateva ore din orice destinatie Europeana. Aeroportul International Oradea are legaturi directe cu Londra-Stansted, Barcelona-Girona, Memmingen-Munich, Dusseldorf si Bergamo Milano.

Exista si alte optiuni de transport precum trenul si autobuzul, operate de autoritatile publice de transport sau companii private. Orarele, preturile, precum si modalitatile de cumparare a biletelor pentru toate aceste optiuni sunt explicate pe site-urile aferente fiecarei companii. Transportul de la oricare aeroport, gara sau statie de autobuz este asigurat prin courtesy car direct de la terminal, oferind o calatorie usoara si de incredere.

ATRACTII
CAZARE

Hotel President, Baile Felix

1Hotel-President-Baile-Felix-2574

Complexul President, situat in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, la km. 10 pe drumul european E79 Oradea – Deva intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera cazare si tratament in conditii de mare mare clasa, dispunand de 3 piscine si camere spatioase cu dotari de ultima generatie.

www.baile-felix.ro

Hotel Ramada, Oradea

2Hotel-Ramada-Oradea-2463

Hotelul Ramada Oradea este situat în Oradea, la 2 minute cu maşina de centrul istoric, şi oferă acces gratuit la Wine Spa, cu centru de fitness, 2 saune, o salină, o cameră de relaxare și o terasă cu 2 căzi cu hidromasaj și vedere panoramică la centrul vechi. În toate zonele este disponibil acces gratuit la WiFi.

www.ramadaoradea.ro

Hotel DoubleTree by Hilton, Oradea

3DoubleTree

Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea este situat într-o zonă liniştită de pe malul râului Crişul Repede, la o distanţă de 5 minute cu maşina de centrul oraşului. Savuraţi o delicioasă prăjitură DoubleTree în momentul sosirii şi permiteţi personalului să vă conducă în cameră sau în apartament.

www.doubletreeoradea.ro