R

PLATA IN RATE

Daca te-ai hotarat sa ne lasi sa avem grija de dantura ta, modalitaile de plata nu trebuie sa reprezinte un impediment, de aceea, la Dentys, ai la dispozitie mai multe alternative de plata: card de credit/debit, prin POS, cash si transfer bancar, iar pentru persoane juridice, se poate achita si prin ordin de plata.

Ai si posibilitatea de a plati in rate fara dobanda:

Cu Card Avantaj poti plati pe loc serviciile oferite de clinica stomatologica Dentys in 12 rate lunare fara dobanda si comisioane 0%.

Cu StarBT poti plati pe loc in 12 rate lunare fara dobanda si comisioane 0%.

In cazul in care se alege plata in rate, formularele sunt completate pe loc in cadrul clinicii.

GALERIE FOTO
TESTIMONIALE

As vrea sa va multumesc pt serviciile dentare prestate (fatete dentare, implant, incrustatii ceramice). Am gasit in clinica dumneavoastra un mediu placut cu medici dentisti profesionisti.

Rebeca, Oradea
Rebeca, Oradea

Profesionalism, pasiune, relaxare. Gama larga de servicii, mi-am adus si proprii copii, care se simt in siguranta si liniste aici.

Karinna, Oradea
Karinna, Oradea

Am apelat cu mare incredere la serviciile Clinicii Dentys, la colectivul tanar condus de Dl Dr. Sorin Pojoca, deoarece mi-au oferit solutiile de tratament cele mai bune si raspunsurile la temerile si indoielile mele cu privire la cazul meu, fiind vorba de anestezie, extractii, implanturi, fatete, coroane si gingivoplastie.

Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea de care au dat dovada, mediul placut, relaxant, dotarea cu cele mai moderne aparate si folosirea celor mai moderne proceduri in domeniu, au facut ca rezultatul sa fie unul exceptional.Totul intr-un timp foarte scurt, la preturi accesibile si ceea ce mi s-a parut foarte important – FARA DURERE.

Multumesc din suflet pentru ca dupa multi ani, mi-am recapatat zambetul si increderea in sine.

Recomand cu caldura Clinica Dentys tuturor apropiatilor mei din tara si strainatate.

Florica, Spagna
Florica, Spania