Cardul de fidelitate DENTYS

Solicitati de la prima vizita in clinica Dentys cardul de fidelitate, pentru a putea beneficia de facilitatile pe care ​acesta vi le ofera:

– Reduceri de pana la 20% la toate manoperele medicale;
– Prioritate la programari;
– Urgente la preturi de lista;
– 2 controale gratuite pe an.

Aveti posibilitatea de a atasa cardului pachete si optiuni prin care sa minimalizati costurile tratamentelor si sa va asigurati ca dumneavoastra si membrii familiei beneficiaza de cele mai bune servicii stomatologice la un pret avantajos, pe tot parcursul anului.

Pachete si optiuni:

Family Pack – 25 lei/luna
(suplimentar fata de cardul standard)

– Copiii sub 12 ani beneficiaza de tratamente gratuite;
– Urgente gratuite;

Executive Business Pack – 100 lei/luna
(suplimentar fata de cardul standard + Family Pack)

– Reduceri de 40% la toate manoperele medicale;
– Nu necesita programare;
– All in One Treatment (intregul tratament se desfasoara pe durata maxima a doua zile);
– Controale si pachete profilaxie gratuite o data la 3 luni.

GALERIE FOTO
TESTIMONIALE

Profesionalism, pasiune, relaxare. Gama larga de servicii, mi-am adus si proprii copii, care se simt in siguranta si liniste aici.

Karinna, Oradea
Karinna, Oradea

Am apelat cu mare incredere la serviciile Clinicii Dentys, la colectivul tanar condus de Dl Dr. Sorin Pojoca, deoarece mi-au oferit solutiile de tratament cele mai bune si raspunsurile la temerile si indoielile mele cu privire la cazul meu, fiind vorba de anestezie, extractii, implanturi, fatete, coroane si gingivoplastie.

Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea de care au dat dovada, mediul placut, relaxant, dotarea cu cele mai moderne aparate si folosirea celor mai moderne proceduri in domeniu, au facut ca rezultatul sa fie unul exceptional.Totul intr-un timp foarte scurt, la preturi accesibile si ceea ce mi s-a parut foarte important – FARA DURERE.

Multumesc din suflet pentru ca dupa multi ani, mi-am recapatat zambetul si increderea in sine.

Recomand cu caldura Clinica Dentys tuturor apropiatilor mei din tara si strainatate.

Florica, Spagna
Florica, Spania

Acest zambet este meritul grupului de medici din cadrul Dentys Oradea: Pojoca Sorin, George Dobos, Alexandra Cristina. La cei 40 de ani ai mei sunt foarte multumita de dintii mei. Un alb adevarat, un alb pur! Felicitari pentru profesionalism, va imbratisez!

Natalia
Natalia, Italia