Implantologie

Implantul dentar este o radacina artificiala din titan biocompatibila, care inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa.

Implantul va fi inserat in faza chirurgicala a tratamentului, in functie de necesitate putandu-se realiza si augmentare osoasa. Interventia este minim invaziva si necesita un timp foarte scurt de refacere, similar cu cel al unei extractii usoare.

Partea protetica se realizeaza de obicei ulterior etapei chirurgicale, dar exista cazuri cand este posibila si o incarcare imediata a implanturilor. In aceasta etapa pe implant se va fixa bontul protetic si coroana ceramica.

Endodontie

Endodontia este specialitatea prin care se realizeaza tratamentele aplicate pulpei dentare.

Un tratament endodontic realizat corect si la timp va rezulta in salvarea dintelui afectat.

Tratamentele endodontice asistate de microscop sunt cea mai completa formula de lucru in endodontie.

Clinica noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de acest mod de tratament, realizat de medicul nostru specializat in acest domeniu.

Protetica

Protetica este ramura care se ocupa de refacerea functiilor aparatului dentomaxilar prin protezarea cu proteze fixe si mobile.

„Inlay” si „onlay” sunt o alternativa pentru obturatiile vechi care necesita inlocuire.

Coroana dentara este o lucrare protetica care reconstituie estetic si functional un dinte cariat sau fracturat. Aceasta poate fi metalo-ceramica, integral ceramica sau zirconiu-ceramica.

Puntile dentare inlocuiesc unul sau mai multi dinti lipsa.

Fatetele dentare sunt aplicate pe dintii frontali, acoperind defecte de smalt, aliniere inegala sau fisuri. Aceastea sunt realizate din zirconiu si ceramica.

Chirurgie Orala

Tratamentele chirurgicale sunt realizate cu aparatura de ultima ora, echipa noastra incluzand medici chirurgi specialisti.

Extractii complicate de molari de minte inclusi.

Rezectii apicale (indepartarea varfului radacinii dintelui afectat).

Indepartarea chisturilor radiculare.

Chirurgie parodontala si chirurgie plastica gingivala.

Toate aceste proceduri sunt efectuate cu Piezotomul. Piezochirurgia sau chirurgia cu ultrasunete, este cea mai moderna varianta chirurgicala in prezent. Avantajele acestor tehnici sunt multiple si toate sunt in beneficiul pacientului.

Estetica Dentara

Obturatii dentare estetice sau fizionomice.

Bijuterii dentare.

Albirea dintilor prin sistemul Beyond USA.

Lampile de albire laser Beyond, spre deosebire de sistemele traditionale, folosesc o lumina albastra rece, filtrata, care s-a dovedit clicic a fi ideala pentru albiri.

Radiologie

La Dentys beneficiati de cel mai nou sistem de radiologie digitala de la VATECH-SAMSUNG.

Acest sistem reduce doza de radiatii cu 90% fata de radiologia clasica.

Prin acesta metoda, Dentys isi protejeaza pacientii si mediul inconjurator, nefolosind substante toxice pentru developare.