R

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Ha eldöntötte, hogy ránk bízza fogai egészségét, az anyagiak nem jelenthetnek akadályt.

Ezért arra törekedtünk, hogy minél több fizetési mód álljon pácienseink rendelkezésére: kártyás fizetés, POS terminál, készpénz és banki átutalás, jogi személyeknek fizetési meghagyás.

Lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is a Card Avantaj vagy a Start BT kártya segítségével helyben fizethetsz 12 hónapos kamat és kezelési költségmentes részletre.

Ha a részletfizetéses megoldást válassza az ügyintézést is klinikánkon bonyolíthatja.

KÉPGALÉRIA
VÉLEMÉNYEK

Szeretném köszönetemet kifejezni a minőségi szolgáltatásért (kerámiahéjak, beültetések). Klinikájukról a kellemes légkör és a hozzáértő orvosok jutnak eszembe.

Karinna, Oradea
Karinna, Nagyvárad

Szeretném köszönetemet kifejezni a minőségi szolgáltatásért (kerámiahéjak, beültetések). Klinikájukról a kellemes légkör és a hozzáértő orvosok jutnak eszembe.

Rebeca, Oradea
Rebeca, Nagyvárad

Teljes bizalommal fordultam a Dentys klinika fiatal, Sorin Pojoca doktor úr vezette csapatához. Ők kínálták a legjobb megoldást fogászati gondjaimra, tőlük bármikor megnyugtató választ kaptam a kezeléssel (érzéstelenítés, foghúzás, beültetések, ínyplasztika, koronák) kapcsolatos kérdéseimre és félelmeimre.

Professzionalizmus, kedvesség, türelem, kellemes, megnyugtató környezet, a legújabb berendezések és úttörő kezelési módszerek. Mindez a kiváló eredmény érdekében, melyet nagyon rövid idő alatt, elfogadható áron, és ami talán a legfontosabb, FÁJDALOMMENTESEN sikerült elérni.

Szívből köszönöm, hogy annyi év után végre visszanyerhettem mosolyomat és önbizalmamat. A Dentys klinikát melegen ajánlom minden itthoni és külföldi ismerősömnek.

Florica, Spagna
Florica, Spanyolország