DENTYS Hűségkártya

Igényelje már az első vizsgálat alkalmával a Dentys Hűségkártyát, melynek tulajdonosai a következő kedvezményekben részesülnek:

– árengedmények 20 %-ig a fogászati munkálatokra
– elsőbbség az időpontigénylésnél
– sürgősségi beavatkozások alapáron
– évi 2 ingyenes fogászati ellenőrzés

Lehetősége van ezen kívül bizonyos csomagok és opciók csatolására a már meglevő kártyájához, melynek eredménye képen Ön és családja az egész év folyamán a legjobb fogászati szolgáltatásokat veheti igénybe, a legkedvezőbb árakon.

Csomagok és opciók

Family Pack – 25 lej/hónap (a kártya alap árán felül)

– ingyenes ellátás a 12 éven aluli gyerekeknek
– ingyenes sürgősségi ellátás

Executive Business Pack – 100 lej/hónap (a kártya alapárán + a Family Pack – on felül)

– 40 % árengedmény minden fogászati munkálatra
– nincs szükség a kezelések előjegyzésére
– all in one kezelések, a teljes kezelés lefolytatása legtöbb két napon belül
– fogászati ellenőrzés és megelőző csomagok háromhavonta

KÉPGALÉRIA
VÉLEMÉNYEK

Köszönet a nagyszerű szolgáltatásokért. Minden a lehető legtökéletesebb volt – orvosok, kezelés, környezet. Nagyon jól éreztem magam.

Tunde Varga
Tünde, Olaszország

Teljes bizalommal fordultam a Dentys klinika fiatal, Sorin Pojoca doktor úr vezette csapatához. Ők kínálták a legjobb megoldást fogászati gondjaimra, tőlük bármikor megnyugtató választ kaptam a kezeléssel (érzéstelenítés, foghúzás, beültetések, ínyplasztika, koronák) kapcsolatos kérdéseimre és félelmeimre.

Professzionalizmus, kedvesség, türelem, kellemes, megnyugtató környezet, a legújabb berendezések és úttörő kezelési módszerek. Mindez a kiváló eredmény érdekében, melyet nagyon rövid idő alatt, elfogadható áron, és ami talán a legfontosabb, FÁJDALOMMENTESEN sikerült elérni.

Szívből köszönöm, hogy annyi év után végre visszanyerhettem mosolyomat és önbizalmamat. A Dentys klinikát melegen ajánlom minden itthoni és külföldi ismerősömnek.

Florica, Spagna
Florica, Spanyolország

Szeretném köszönetemet kifejezni a minőségi szolgáltatásért (kerámiahéjak, beültetések). Klinikájukról a kellemes légkör és a hozzáértő orvosok jutnak eszembe.

Rebeca, Oradea
Rebeca, Nagyvárad