SZOLGÁLTATÁSAINK

Klinikánk alapötlete a lehető legmagasabb szintű fogászati ellátás biztosításából indult ki, minél nagyobb számú fogászati szakterület egy vagy több orvos általi lefedésével.

Rendelőintézetünkben igyekeztünk minél kellemesebb és barátságosabb légkört kialakítani, annak, érdekében, hogy mind pácienseink, mind az itt tevékenykedő orvosok és egyéb egészségügyi személyzet otthonosan érezhesse magát.

Fogászati Implantológia

A fogászati implantátum egy biokompatibilis, titánból készült, mesterséges foggyökér. Beültetésének célja egy vagy több hiányzó fog pótlása.

Az implantátum a kezelés sebészeti szakaszában kerül behelyezésre, szükség esetén előzetes csont-tömegnövelést követően. A beavatkozás minimál-invaziv, a gyógyuláshoz szükséges idő, egy egyszerű foghúzáshoz hasonlóan meglehetősen rövid.

Utólagosan kerül sor a protetikus szakaszra, vagyis a tulajdonképpeni fogpótlás elkészítésére, de előfordulnak esetek, amikor a beültetett gyökér azonnal terhelhetővé válik és sor kerülhet az inyformázó felépítmény és a korona felhelyezésére.

Gyökérkezelés, Endodoncia

Az endodoncia az a szakterület mely a fog üreges részének különböző megbetegedéseit kezeli. Egy a megfelelő időben és tökéletesen elvégzett gyökérkezelés a fog megmentését eredményezheti.

A mikroszkóp alatt végzett beavatkozások jelképezik a legteljesebb és legtökéletesebb gyökérkezelési megoldásokat. Klinikánkon adott a lehetőség ilyen típusú beavatkozások, az erre a szakterületre specializálódott orvos általi elvégzésére.

Fogpótlások, Protetika, Restaurációs Fogászat

A protetikus fogászat az a szakterület mely a rágószervek helyreállításával foglalkozik, rögzített vagy kivehető műfogsorok beépítésével.

Inlay és onlay megoldások a régi, cserét igénylő tömésekre.

Fogászati koronának nevezzük azt a fogművet mely mind esztétikai mind működésbeli szempontból helyreállit egy lyukas vagy törött fogat. Készülhet fém és kerámia kombinálásával, csak kerámiából vagy kerámia és cirkónium felhasználásával.

A fogászati hidak feladata egy vagy több hiányzó fog pótlása.

A héjkerámiát a frontfogak hibáinak takarására, fogak közötti rések, hézagok csökkentésére, zárására, a fogak szintbe hozatalára használják. Cirkóniumból és porcelánból készülnek.

Szájsebészet

A szájsebészeti beavatkozásokat a legmodernebb berendezések segítségével végzik az erre a szakterületre specializálódott orvosaink.

Bonyolult foghúzások, bölcsesség fogakat beleértve.

Apikális gyökér rezekció.

Radikuláris ciszták eltávolítása.

Fogpótló sebészet és fogíny plasztika.

A fentebb felsorolt beavatkozásokat a piezotom segítségével végezzük. Az ultrahangos vagy más néven piezo sebészet a jelenlegi legkorszerűbb szájsebészeti eljárás melynek előnyei a beteg javát szolgálják.

Kozmetikai Fogászat

Kozmetikai és fizionómiás tömések.

Fogékszerek.

Fogfehérítés Beyond lézer lámpával. A Beyond fogfehérítő lézere, a hagyományos berendezésekkel ellentétben, egy szűrt, hideg, kék színű fényt használ, amellyel kiváló eredmények érhetők el.

Radiológia

Klinikánkon rendelkezésére áll a legkorszerűbb Vatech- Samsung radiológiai rendszer.

A rendszer legfontosabb előnye, hogy mintegy 90 %-kal kisebb sugárdózist használ, a hagyományos rendszerekhez képest.