FELSZERELTSÉG

A lehető legmodernebb felszerelésekkel és eljárásokkal (piezo-eljárás, szedációs készülék endodontikus mikroszkóp, fogászati lézer, digitális képalkotás) valamint lelkes és dinamikus orvosaink folytonosan gyarapodó tapasztalatával felvértezve, biztonsággal állíthatjuk, hogy bármikor a legmagasabb szintű és legszélesebb skálájú szolgáltatásokkal állunk pácienseink rendelkezésére.

CAD CAM Cerec Sirona

CEREC azaz keramikus rekonstrukció, a CAD/CAM technológián alapuló innovatív megoldás melynek lényege a számítógép által vezérelt fog újjáépítés.

Ez a módszer lehetővé teszi a kerámia alapú fogmű egyetlen kezelés keretén belüli, a rendelőben történő elkészítését és felhelyezését, ellentétben a hagyományos megoldásokkal, melyek több kezelési ciklust igényeltek.

Szedációs Készülék

Az érzéstelenítő készülék egy oxigén és nitrogén protoxid keverékéből álló gáz belélegeztetésével teljes mértékben képes kiiktatni a fogászati kezelés alatt, egyes betegeknél fennálló szorongást és félelem érzetet.

A lényeg, hogy a keverék összetételében a nitrogén protoxid aránya ne haladja meg a 70%-ot.

Az érzéstelenítés az az eljárás melyet az orvos alkalmaz betegén annak érdekében, hogy ez utóbbi mennél nyugodtabban és ellazultabban érezze magát a kezelés ideje alatt.

Gyökérkezelő/Sebészeti Mikroszkóp

A gyökérkezelés nélkülözhetetlen eszköze. A mikroszkóp használata sok olyan esetben lehetővé teszi, a fog megmentését, amikor nélküle az egyetlen megoldás a foghúzás lenne.

A mikroszkóp használatának négy legfontosabb előnye:

Pontosság: jelentősen javul a láthatóság

Biztonság: a kezelés minőségének biztosítása

Dupla kényelem: az orvosi tevékenység tökéletes ergonómiája

Idő és pénz megtakarítása: szükségtelenné válik a kezelések megismétlése

Piezotom Eljárás

Egy a csontszövet kezelésére kifejlesztett ultrahangos készülék használata fogbeültetéseket megelőzően, sinus lift és split crest eljárások során.

Digitális Radiológia

A legmodernebb Vatech Samsung Fogászati radiológiai készülék.

Pax-i és ESX Series Ezsensor-ral​.

Előnye: a sugárdózis 90%-os csökkentése a hagyományos eljáráshoz viszonyítva.

Lézeres Fogfehérítés

A fogfehérítő lézerlámpa a hideg fény elve alapján működik, mely kíméli a környező szöveteket és a fogzománcot. A fehérítő hatás rendkívül látványos, a fogak színe általában 8 árnyalattal világosodik, de nem ritka a három, egyenként 10 perces kezeléssel elért 14 árnyalatnyi világosodás sem.

Figyelemre méltó eredmények érhetők el a dohányzástól, vagy erős színezékeket tartalmazó italok, mint a tea, a kávé vagy a vörösbor, gyakori fogyasztásától elszíneződött fogak esetében.

A Beyond fogfehérítő lámpa technikai jellemzői:

  • a beépített legfejlettebb fényszűrő technológia által biztosítja a páciens kényelmét és biztonságát,
  • az ibolyántúli sugarak, csakúgy, mint a lámpa által kibocsájtott hő egy biztonsági lencséből és mintegy 12000 optikai szálból álló rendszeren kerülnek megszűrésre,
  • a halogén lámpa teljesítménye 150 Watt és az általa kibocsájtott kék (hideg) fény hullámhossza 480-520 nanométer. Ezen paraméterek gyors és látványos eredmények elérését teszik lehetővé,
  • alacsonyabb hőmérsékleten fejti ki hatását, mint a hasonló eszközök legkisebbre csökkentve a szövetek sérülésének kockázatát.