A DENTYS FILOZÓFIÁJA

Számunkra minden páciens egyedi. Épp ezért igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani melynek eredményeképpen minden betegünk személyre szabott, egy szakértőkből kialakított csapat munkájának gyümölcseként létrejött, a beteg igényeit szem előtt tartó kezelési terv szerinti ellátásban részesül.

Rendelőintézetünkben igyekeztünk minél kellemesebb és barátságosabb légkört kialakítani, annak, érdekében, hogy mind pácienseink, mind az itt tevékenykedő orvosok és egyéb egészségügyi személyzet otthonosan érezhesse magát. Az egész klinika alapötlete a lehető legmagasabb szintű fogászati ellátás biztosításából indult ki, minél nagyobb számú fogászati szakterület egy vagy több orvos általi lefedésével.

A lehető legmodernebb felszerelésekkel és eljárásokkal (piezo-eljárás, szedációs készülék, endodontikus mikroszkóp, fogászati lézer, digitális képalkotó Röntgen) valamint lelkes és dinamikus orvosaink folytonosan gyarapodó tapasztalatával felvértezve, biztonsággal állíthatjuk, hogy bármikor a legmagasabb szintű és legszélesebb skálájú szolgáltatásokkal állunk pácienseink rendelkezésére.

Sorin Pojoca
KÉPGALÉRIA
VÉLEMÉNYEK

Köszönet a nagyszerű szolgáltatásokért. Minden a lehető legtökéletesebb volt – orvosok, kezelés, környezet. Nagyon jól éreztem magam.

Tunde Varga
Tünde, Olaszország

Szeretném köszönetemet kifejezni a minőségi szolgáltatásért (kerámiahéjak, beültetések). Klinikájukról a kellemes légkör és a hozzáértő orvosok jutnak eszembe.

Karinna, Oradea
Karinna, Nagyvárad

Ez a mosoly a Dentys csapatának – Pojoca Sorin, George Dobos, Alexandra Cristina – az érdeme. Negyven évesen végre elégedett vagyok a fogsorommal. Valóban fehér, vakítóan fehér. Gratulálok a hozzáértésükhöz és üdvözlöm Önöket!

Natalia
Natalia, Olaszország