Egyre többen próbálnak meg összekötni egy külföldi nyaralást egy összetett fogászati kezeléssel. Teszik mindezt azért, mert származási országukban a fogászati szolgáltatások árszínvonala jóval magasabb, mint Romániában. Ebből kifolyólag gyakoriak klinikánkon az olasz, angol, német, francia páciensek, de megfordultak már nálunk az Egyesült Államokból, sőt a skandináv országokból érkezők is.

Részükre prémiumszolgáltatást biztosítunk, olyan árakon, amelyeken saját hazájukban még a legalapvetőbb ellátásban sem részesülnének. Ezen felül lehetőségük van kikapcsolódni, romániai tartózkodásuk alatt kirándulhatnak a Nyugati hegységbe vagy kellemes napokat tölthetnek a Félix-fürdő termálvizében megmártózva.

Ha árajánlatot szeretne kérni, szükségünk lesz egy panorámikus Röntgen felvételre, vagy ennek digitális fényképezőgéppel készített másolatára. A másolat elkészítéséhez rögzítse a felvételt egy jó megvilágítású üvegablakra és így fényképezze le vaku használata nélkül. Az elkészült fényképet csatolja a Kapcsolat menüpont alatt található kérdőívhez.

Ennek alapján módunkban áll egy elsődleges diagnózist felállítani és kiszámítani a kezelés valószínűsíthető költségeit. Ez természetesen csak nagyságrendileg határozza meg a szolgáltatások majdani árát, egy pontos árszámításhoz ugyanis szükség van a régi fogászati művek eltávolítására és a helyzet élőben való felmérésére.

A repülőgéppel való utazás biztonságos, kényelmes és elérhető áron teszi lehetővé bármely európai célállomás néhány órán belüli elérését. Nagyvárad négy jelentősebb repülőtérről is könnyen elérhető, ezek Debrecen, Magyarországon, valamint Arad, Temesvár és Kolozsvár, Romániában. A legtöbb légitársaság kiváló összeköttetést, biztosit a fentebb említett négy és a nagyobb európai repülőterek között.

Rendelkezésre állnak egyéb utazási lehetőségek is. Számos állami és magán szállítási vállalat biztosit vasúti vagy közúti összeköttetést városunkkal. A menetrendek, a jegyárak úgymint a foglalási lehetőségek iránt e vállalatok internetes oldaláról kaphatnak bővebb felvilágosítást.

A repülőterekről, vasúti és busz pályaudvarokról való átszállítás kényelmes és biztonságos személygépkocsikkal biztosított.

ĹÁTNIVALÓK
SZÁLLÁSLEHETÕSÉG

President Szálloda, Félix Fürdő

1Hotel-President-Baile-Felix-2574

Az üdülő és kezelési központ Nagyváradtól 10 km-re, az E79-es Nagyvárad-Déva műút mentén csodálatos természeti környezetben található, 140 méter tengerszint fölötti magasságon. Szállást és teljes ellátást kínál a legmagasabb színvonalon, három fürdő medencével, tágas luxus felszereltségü szobákkal.

www.baile-felix.ro

Ramada Szálloda, Nagyvárad

2Hotel-Ramada-Oradea-2463

Nagyvárad szívében, a történelmi városközponttól két perc autóútra található. Szolgáltatásai között szerepel egy fitnesz központ, egy Wine-Spa, két szauna, egy só-terem, egy relaxációs szoba és egy terasz két jakuzzival és kilátással a történelmi városközpontra. A szálloda területén mindenütt ingyenes az internet elérés.

www.ramadaoradea.ro

Double Tree by Hilton Szálloda, Nagyvárad

3DoubleTree

Csendes környezetben, a Sebes Körös partján található, a városközponttól ötpercnyi autóútra. Fogyassza egészséggel az érkezéskor a ház ajándékaként felajánlott ízletes süteményt és hagyja, hogy a személyzet a szobájába kísérje.

www.doubletreeoradea.ro