Kedvezményes ajánlataink

A Dentys kedvezményes ajánlatainak elsődleges célja pácienseink ösztönzése, egy kifogástalan orális higiénia elérésére és a szájüreg egészségi állapotának megtartására, kortól, nemtől es szociális helyzettől függetlenül. A szájüreg megbetegedései nagyban befolyásolják az életminőséget, számos, olykor igen súlyos bonyodalmat okozva.

Szolgáltatásaink

Küldetésünknek tartjuk a professzionalizmust, a higiéniát es a maximális kényelmet, a személyre szabott szolgáltatást, a paciens iránt érzett megbecsülést, a diszkréciót és a minél jobb kommunikációt. Egy a hozzáértést az önfeláldozással ötvöző csapat áll az Ön rendelkezésére mindig a legmagasabb szintű fogászati szolgáltatást nyújtva.

Fogászati turizmus

Egyre többen próbálnak meg összekötni egy kellemes külföldi nyaralást egy hasznos fogászati kezeléssel. Teszik mindezt azért, mert származási országukban a fogászati szolgáltatások árszínvonala jóval magasabb, mint Romániában.

A DENTYS FILOZÓFIÁJA

Számunkra minden páciens egyedi. Épp ezért igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani melynek eredményeképpen minden betegünk személyre szabott, egy szakértőkből kialakított csapat munkájának gyümölcseként létrejött, a beteg igényeit szem előtt tartó kezelési terv szerinti ellátásban részesül.

Rendelőintézetünkben igyekeztünk minél kellemesebb és barátságosabb légkört kialakítani, annak, érdekében, hogy mind pácienseink, mind az itt tevékenykedő orvosok és egyéb egészségügyi személyzet otthonosan érezhesse magát. Az egész klinika alapötlete a lehető legmagasabb szintű fogászati ellátás biztosításából indult ki, minél nagyobb számú fogászati szakterület egy vagy több orvos általi lefedésével.

KÉPGALÉRIA
VÉLEMÉNYEK

Köszönet a nagyszerű szolgáltatásokért. Minden a lehető legtökéletesebb volt – orvosok, kezelés, környezet. Nagyon jól éreztem magam.

Tunde Varga
Tünde, Olaszország

Szeretném köszönetemet kifejezni a minőségi szolgáltatásért (kerámiahéjak, beültetések). Klinikájukról a kellemes légkör és a hozzáértő orvosok jutnak eszembe.

Rebeca, Oradea
Rebeca, Nagyvárad

Szeretném köszönetemet kifejezni a minőségi szolgáltatásért (kerámiahéjak, beültetések). Klinikájukról a kellemes légkör és a hozzáértő orvosok jutnak eszembe.

Karinna, Oradea
Karinna, Nagyvárad