DOTARI

Avand in dotare echipamente de ultima generatie precum: piezotom, microscop, aparat de inhalosedare, laser dentar, radiologie digitala si expertiza unor medici intr-o continua perfectionare, entuziasti si dinamici, suntem siguri ca putem sa va oferim o gama completa de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel.

CAD CAM Cerec Sirona

CEREC (reconstructie ceramica) este o metoda ce utilizeaza tehnologia CAD/CAM pentru crearea de restaurari dentare asistata de calculator.

Aceasta tehnologie permite construirea, producerea si introducerea restaurarilor ceramice individuale direct in cabinet, intr-o singura sedinta, spre deosebire de alte tehnologii ce necesita intalniri multiple.

Radiologie Digitala

Cel mai nou sistem de radiologie dentara de la Vatech Samsung!​

Pax-I si ESX Series cu EZsensor​.

Avantajele radiografiei dentare digitale: reducerea cu 90% a dozei de radiatii fata de radiologia clasica.

Albire Laser

Actiunea lampii de albire este pe baza de lumina rece, care nu afecteaza tesuturile si smaltul.

Efectele de albire sunt spectaculoase, putandu-se deschide culoarea dintilor in medie cu 8 nuante, insa putand ajunge chiar si pana la 14 nuante, in maxim 3 sedinte de cate 10 minute.

Rezultate remarcabile se obtin in cazul dintilor patati din cauza fumatului sau al consumului de substante puternic colorante, cum ar fi ceaiul, cafeaua sau vinul rosu.

Actioneaza chiar si in cazul dintilor colorati de tratamente cu tetraciclina sau fluorizari.

Caracteristici tehnice ale Lampii cu Accelerator de albire Beyond:

  • foloseste cel mai avansat Sistem de Filtrare a Luminii, asigurand confortul si siguranta deplina a pacientului,
  • lumina ultravioleta si caldura sunt filtrate printr-o lentila optica protejata si peste 12,000 de fibre optice,
  • lampa de halogen are o putere de 150 Watt, iar lumina albastra (lumina rece) emisa are o lungime de unda de 480-520 nanometri, permitand obtinerea unor efecte spectaculoase in timp foarte scurt,
  • actioneaza la o temperatura mai scazuta decat lampile din aceeasi categorie, determinand astfel o scadere a riscului de sensibilizare a dintilor.